• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Wellcon Pharmaceuticals Pre-Seed Fertility Friendly 9 περιέκτες | Wellcon Pharmaceuticals

26.50

Ελέγχθηκε στις: 22 Μαΐου 2020 - 15:34

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12067-13338
Κατηγορία:
Eshop:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων φαρμακείου: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ > Sex & Γονιμότητα > Γονιμότητα – Σύλληψη

Wellcon Pharmaceuticals:  Wellcon Pharmaceuticals Pre-Seed Fertility Friendly 9 περιέκτες

PRE-SEED
Προστατεύει τα σπερματοζωάρια & ενισχύει τη φυσική γονιμότητα!

Tο πρώτο εγκεκριμένο από το FDA φιλικό για την γονιμότητα κολπικό ενυδατικό gel. H Αμερικανική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM) προτείνει το Pre-Seed σαν το μόνο εξειδικευμένο ενυδατικό gel για ασφαλή χρήση κατά τη προσπάθεια τεκνοποίησης.

Το Pre-Seed δημιουργήθηκε από την βραβευμένη για την ερεύνα της αμερικανίδα γιατρό Dr. Joanna Ellington, ειδική σε θέματα γονιμότητας και φυσιολογίας του σπέρματος.

To Pre-Seed εκτός από ασφαλή και αποτελεσματική λίπανση του κόλπου κατά την προσπάθεια τεκνοποίησης, ενισχύει τη φυσική γονιμότητα, αυξάνοντας την πιθανότητα γονιμοποίησης του ωαρίου. Σχεδιάστηκε να μιμείται τα φυσικά γόνιμα υγρά και να βελτιώνει την ποιότητά τους, ενώ δημιουργεί στον κόλπο το βέλτιστο περιβάλλον για τα σπερματοζωάρια προστατεύοντας και ενισχύοντας τη ζωτικότητα και την κινητικότητά τους. Η πατενταρισμένη σύνθεσή του είναι βασισμένη στη φυσιολογία του σπέρματος και στα φυσικά χαρακτηριστικά των γόνιμων κολπικών υγρών κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία των σπερματοζωαρίων.

Ιατροτεχνολογικό προϊόν CE

Ενδείξεις
Aσφαλής και αποτελεσματική λίπανση του κόλπου για ζευγάρια κατά την προσπάθεια τεκνοποίησης. Ενισχύει τη φυσική γονιμότητα αυξάνοντας την πιθανότητα γονιμοποίησης του ωαρίου.

Χρήση/Δοσολογια
Προτείνεται η χρήση 2-3 gr, ενδοκολπικά, 15 λεπτά πριν την επαφή.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδoση 1- 3 ημ.

Προσφορά – Έκπτωση: 0%