• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Thealoz® Duo Gel 30 X 0,4g | Thea

14.86

Ελέγχθηκε στις: 7 Φεβρουαρίου 2020 - 19:43

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12067-9514
Κατηγορία:
Eshop:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων φαρμακείου: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ > Φροντίδα Ματιών > Τεχνητά Δάκρυα

Thea:  Thealoz® Duo Gel 30 X 0,4g

Λεπτόρρευστο Gel για παρατεταμένη ενυδάτωση και προστασία από την σοβαρή ξηροφθαλμία

 

Σύσταση: Τρεχαλόζη 3%, Υαλουρονικό 0,15% & Καρβομερές 0,25%

 

Το Thealoz® Duo Gel είναι ένα υπότονο σκεύασμα τεχνητών δακρύων που συνδυάζει της κυτταροπροστατευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες της Τρεχαλόζης 3%, την λίπανση, ενυδάτωση και επούλωση του Υαλουρονικού οξέος 0,15% και την παρατεταμένη δράση του Καρβομερούς 0,25%.

Το Υαλουρονικό είναι ένα βιοπολυμερές με την ικανότητα να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού και παράλληλα να προσκολλάτε στην οφθαλμική επιφάνεια χαρίζοντας μεγαλύτερη ενυδάτωση και λίπανση. Παράλληλα η τρεχαλόζη ενισχύει την παρατεταμένη δράση του υαλουρονικού με αποτέλεσμα την μείωση των ενσταλάξεων έως 50%. 

Στην ξηροφθαλμία επικρατούν ακραίες συνθήκες  στην οφθαλμική επιφάνεια όπως υπερωσμωτικό και ξηρό περιβάλλον που έχουν σαν συνέπεια τα κύτταρα να αφυδατώνονται και να αποπίπτουν με αποτέλεσμά να δημιουργείται φλεγμονή στην περιοχή. Η Τρεχαλόζη εισέρχεται στα επιθηλιακά κύτταρα και προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη από την απώλεια ύδατος και τις πρωτεΐνες από την μετουσίωση και με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το ωσμωτικό stress και η αφυδάτωση των κυττάρων.

Τόσο το Υαλουρονικό όσο και η Τρεχαλόζη βοηθούν στην μετανάστευση, τη προσκόλληση, τον πολλαπλασιασμό και την προστασία των κυττάρων της οφθαλμικής επιφάνειας. Η αναγεννητική και επουλωτική δράση του Thealoz® Duo Gel το καθιστούν ιδανικό σκεύασμα μετά από οφθαλμικά χειρουργεία και τραυματισμούς.

Το Καρβομερές (CARBOPOL 974P) έχει την ικανότητα να προσκολλάται στην βλεννώδη στοιβάδα των δακρύων (βλεννοσυγκολλητικό πολυμερές),  αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό, τον χρόνος παραμονής του Thealoz® Duo Gel πάνω στην οφθαλμική επιφάνεια δημιουργώντας ένα filmενυδάτωσης.

Το διάλυμα του Thealoz® Duo Gel είναι λεπτόρρευστο, προσφέρει μεγάλη διάρκεια παραμονής στην οφθαλμική επιφάνεια και παρατεταμένη ενυδάτωση, χωρίς να κολλάει και να θολώνει την όραση.

Το Thealoz® Duo Gel συστήνεται για βραδύνη χρήση ή για ασθενείς με σοβαρή ξηροφθαλμία.

 

Πλεονεκτήματα του Thealoz® Duo Gel:

Ενυδάτωση και λίπανση
Κυτταροπροστασία & Ωσμωπροστασία
Μεγάλη διάρκεια δράσης (1-4 ενσταλάξεις ημερησίως)
Εξαιρετική ικανότητα συγκράτησης νερού
Άμεση ανακούφιση
Αποφυγή θολής όρασης
Χωρίς συντηρητικά
Χωρίς φωσφορικά

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδoση 1- 3 ημ.

Προσφορά – Έκπτωση: 10%