• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Swiffer Ανταλλακτικά Στεγνά Πανάκια Για Παρκέ 18 Πανάκια | Swiffer

5.99

Ελέγχθηκε στις: 13 Ιουλίου 2019 - 11:30

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12056-5413149232754
Κατηγορία:
Eshop:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων καταστήματος:

Swiffer:  Swiffer Ανταλλακτικά Στεγνά Πανάκια Για Παρκέ 18 Πανάκια

Swiffer Ανταλλακτικά Στεγνά Πανάκια Για Παρκέ 18 Πανάκια

Τα ανταλλακτικά στεγνά πανάκια Swiffer για ξύλινα δάπεδα χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Για Πάτωμα για να μαγνητίζουν και να ‘παγιδεύουν’ βρωμιά, σκόνη και τρίχες από οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι σας, 3x καλύτερα από μια παραδοσιακή σκούπα. Τα στεγνά πανάκια για ξύλινα δάπεδα περιέχουν κερί μέλισσας για επιπλέον προστασία του παρκέ και των άλλων ξύλινων δαπέδων σας. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με την ηλεκτρική σας σκούπα, παγιδεύοντας τη λεπτή σκόνη που επιμένει ή σαν εργαλείο μεταξύ των καθαρισμών, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία της συχνής γενικής. Η πυκνότητα και το συγκεκριμένο ανάγλυφο σχέδιο που διαθέτουν τα στεγνά πανάκια Swiffer, σε συνδυασμό με την ηλεκτροστατική τους δράση, μαγνητίζει και κλειδώνει τη σκόνη στο πανάκι. Επιπλέον, με την περιστρεφόμενη κεφαλή 360° του Συστήματος Καθαρισμού Swiffer, μπορείτε να καθαρίσετε κάθε επιφάνεια, ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από το ψυγείο, τον φούρνο και το πλυντήριο πιάτων, καθώς και σε γωνίες που δεν φτάνουν οι άλλες σκούπες και σφουγγαρίστρες. Δεν είναι τέλειο; Με τα στεγνά πανάκια Swiffer για πάτωμα, το καθάρισμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και γρήγορο.
Χρήσιμες συμβουλές: Είναι εξαιρετικά κατάλληλα για να μαζεύετε τις τρίχες του κατοικίδιού σας, καθώς τα περισσότερα ζωάκια χάνουν τρίχες όλο τον χρόνο, ή σε περίπτωση που έχετε αλλεργία στη σκόνη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες εκτός από επιφάνειες με αντι-γυαλιστική επικάλυψη (π.χ. οθόνες πλάσμα, computer).

  • Μαγνητίζει και ‘παγιδεύει’ 3x περισσότερη σκόνη, βρωμιά και τρίχες σε σχέση με μια παραδοσιακή σκούπα
  • 18 Ανταλλακτικά στεγνά πανάκια για παρκέ (το σύστημα καθαρισμού πωλείται ξεχωριστά)
  • Με κερί μέλισσας
  • Ιδανικό για ξύλινα δάπεδα
  • Η ειδική περιστρεφόμενη κεφαλή 360° που διαθέτει το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer για πάτωμα, φτάνει σε όλα τα δύσκολα σημεία του σπιτιού, όπως κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ
  • Ιδανικό για το καθάρισμα των τριχών του κατοικίδιού σας


Διαθεσιμότητα: Άμεσο διαθέσιμο

Έκπτωση: %