• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Lamberts Ginger 120mg 60caps | Lamberts

22.15

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12067-8521
Κατηγορία:
Eshop:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων φαρμακείου: ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ > Βότανα > Άλλα Βότανα

Lamberts:   Lamberts Ginger 120mg 60caps

(Τιτλοδοτημένο και συμπυκνωμένο εκχύλισμα πιπερόριζας των 120mg)

Παραδοσιακά η ρίζα του φυτού έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος παθολογικών καταστάσεων. Οι  σύγχρονες χρήσεις  του φυτού αφορούν  διαταραχές σχετιζόμενες με πεπτική δυσλειτουργία. Συγκεκριμένα έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει ανθρώπους που πάσχουν από μετεωρισμό και αρκετοί ειδικοί της διατροφής συνιστούν την λήψη του από άτομα που εμφανίζουν μεταγευματική δυσφορία και αίσθημα βάρους στο επιγάστριο (στομάχι) και το άνω ημιμόριο της κοιλιακής χώρας. Προσφάτως , το Ginger έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση των κεφαλαλγιών* (πιθανός μηχανισμός δράσης: η ήπια αντιπηκτική δράση που διαθέτει) και για την διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων.

Στην Lamberts χρησιμοποιούμε ένα τιτλοδοτημένο (standardized) εκχύλισμα που περιέχει τα ενεργά συστατικά του τζίντζερ σε συμπυκνωμένη μορφή πάστας σκούρου χρώματος που διαλύεται σε λάδι από ηλιοτρόπιο και τοποθετείται σε κάψουλες. Με την χρήση αυτής της μεθόδου διατηρούνται αναλλοίωτα τα δραστικά συστατικά του: τα gingeroles και τα zingerone. Απαιτούνται  πάνω από 14gr φρέσκιας ρίζας ginger για την παραγωγή 120mg εκχυλίσματος, μια ποσότητα που περιέχεται σε κάθε κάψουλα του σκευάσματος της Lamberts.

 

*αδιάγνωστη κεφαλαλγία πρέπει πάντοτε να διερευνάται από ιατρό.

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συνήθως ανά κάψουλα:
Ginger Root 14,400mg (provided by 120mg of a 120:1 extract)
Συστατικά που χρησιμοποιούνται στην κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate, Colour: Iron Oxide), Sunflower Seed Oil, Silicon Dioxide.

 

ΧΡΗΣΗ
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά   Κατάλληλο για χορτοφάγους 
Δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως.
Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ & ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Αλλεργίες: Καμία
Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 – 10 ημέρες

Προσφορά – Έκπτωση: 0%