• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Pierre Fabre Oral Care Elgydium Multi-Action (1+1 ΔΩΡΟ) 2x75ml | Pierre Fabre

7.22

Ελέγχθηκε στις: 3 Μαρτίου 2021 - 16:25

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12067-14383 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων φαρμακείου: ΥΓΙΕΙΝΗ > Στοματική Υγιεινή > Οδοντόκρεμες Ολοκληρωμένης Προστασίας

Pierre Fabre:   Pierre Fabre Oral Care Elgydium Multi-Action (1+1 ΔΩΡΟ) 2x75ml

Η ELGYDIUM MULTI-ACTION είναι μια οδοντόκρεμα ολικής προστασίας που προορίζεται για την παροχή βέλτιστης υγιεινής της στοματικής κοιλότητας, μέρα με την ημέρα. Οι δραστικές της ουσίες βοηθούν στην προστασία και ενδυνάμωση των ούλων, στην πρόληψη σχηματισμού οδοντικής πλάκας, στη μείωση σχηματισμού τερηδόνας, στη διατήρηση της φρεσκάδας στην αναπνοή και της φυσικής λευκότητας των δοντιών. Πολυχρηστική και καινοτόμα μέσω των ιδιοτήτων των Κυανοφυκών, η ELGYDIUM MULTI-ACTION παρέχει ολική προστασία για κάθε ανάγκη.

 

 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 • Προστατεύει και δυναμώνει τα ούλα με τις αντιοξειδωτικές ουσίες του
 • Βοηθά στην πρόληψη της οδοντικής πλάκας | Ενισχύει το σμάλτο για την πρόληψη της τερηδόνας
 • Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών | Φρεσκάρει την αναπνοή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ

 • Δροσερή αναπνοή
 • Οδοντική πλάκα
 • Προστασία των ούλων
 • Λεύκανση δοντιών
 • Τερηδόνα ενηλίκων

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ

 • Ενήλικες
 • Παιδιά άνω των 12 ετών
 • Έφηβοι

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Δύο έως τρεις φορές την ημέρα, μετά τα γεύματα. Χρησιμοποιείτε ποσότητα οδοντόκρεμας σε μέγεθος μπιζελιού και βουρτσίζετε τα δόντια σας για 2 έως 3 λεπτά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Οι ανάγκες της στοματικής και οδοντικής υγιεινής μας διαφέρουν ανάλογα με τον χρόνο και τις ιδιαιτερότητες του καθενός μας. Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM MULTI-ACTION είναι μια ολική λύση που προορίζεται για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας, μέρα με την ημέρα. Τα πλεονεκτήματά της προέρχονται από τις δραστικές της ουσίες που είναι γνωστές για την καταπολέμηση της οδοντικής τερηδόνας και πλάκας (fluorinol και σιλιγλυκόλη) και από μια καινοτόμα δραστική ουσία (Κυανοφύκη), η οποία με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τις ιδιότητες προκολλαγόνου προστατεύει και ενδυναμώνει τα δόντια .

Κατά τη δοκιμή της από 44 άτομα για 21 ημέρες, η βαθμολογία συνολικής ικανοποίησης ανήλθε σε 8,95 στα 10. Για το 95% των συμμετεχόντων, η ELGYDIUM MULTI-ACTION δημιουργεί αίσθηση καθαριότητας στα δόντια και η γεύση της προκαλεί ευχάριστη αίσθηση στοματικής φρεσκάδας.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Κυανοφύκη (Aquacyanée, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Pierre Fabre) : Προστατεύει και ενδυναμώνει τα ούλα μέσω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και των ιδιοτήτων προ-κολλαγόνου.
Fluorinol (υδροφθορική νικομεθανόλη 500 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Pierre Fabre): Ισχυρή δέσμευση των ιόντων φθορίου στο σμάλτο για την επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.
Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο): Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος.
 
ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol) βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου των δοντιών. Μόλις κατά το δεύτερο λεπτό του βουρτσίσματος, προσδένεται στο σμάλτο 6 φορές περισσότερο φθόριο, σε σύγκριση με το ανόργανο φθόριο και 4 φορές περισσότερο, σε σύγκριση με φθοριωμένη αμίνη πρώτης γενιάς (1). Η δέσμευση του φθορίου βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου και αυξάνει την ανθεκτικότητα των δοντιών στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Η Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο) δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος (2).

Τα Κυανοφύκη (Aquacyanée) μειώνουν σημαντικά την οξείδωση των εκφύτων των ούλων κατά την έκθεσή τους σε οξειδωτικές ουσίες (-72%, p<0,05, επίδραση παρόμοια με της βιταμίνης E) και προάγει τη σύνθεση προκολλαγόνου τύπου 1 από αυτά τα έκφυτα (+42%, p=0,002), προστατεύοντας και βελτιώνοντας έτσι την ανθεκτικότητα των ούλων (3).

Κατά τη δοκιμή της σε 44 άτομα για 21 ημέρες, 92% των συμμετεχόντων ήταν ευχαριστημένοι με την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα που επακολούθησε με τη χρήση της ELGYDIUM MULTI-ACTION.

 

 

(1) Morawietz M., Ufer C, Heunemann U., Kiesow A. Investigating fluoride uptake/ precipitation on a human enamel surface after in vitro topical treatment with fluoride sources. Fraunhofer Institute for microstructure of Materials and Systems IMWS, Halle (Saale). Report no.: V782/2017. November 27th, 2017

(2) Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail dentaire.

(3) Study on living gum explants from 26 persons exposed to the oxydative action of a mix xanthine oxydase/hypoxanthine + vitamin E or 0.01% spray-dried Aquacyanée powder.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδoση 1- 3 ημ.

Προσφορά – Έκπτωση: 20%

 • Κατηγορίες προϊόντων