• Γράψε τον όρο αναζήτησης

Darphin Facial Sonic Cleansing Expert Attachment Ανταλλακτική Κεφαλή 1pc | Darphin

28.00

Ελέγχθηκε στις: 3 Μάρτιος 2021 - 11:48

ΔΕΣ ΤΟ »

Κωδικός προϊόντος: 12067-11025
Κατηγορία:
Eshop:
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:

Κατηγορία προϊόντων φαρμακείου: ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ > Καθαρισμός – Ντεμακιγιάζ > Απολεπιστικά – Μάσκες

Darphin:   Darphin Facial Sonic Cleansing Expert Attachment Ανταλλακτική Κεφαλή 1pc

ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Darphin Sonic Cleansing & Massaging 

 

Καθαρίζει, αποτοξινώνει και απαλλάσσει απαλά το δέρμα από νεκρά κύτταρα, υπολείμματα μακιγιάζ και κατάλοιπα της περιβαλλοντικής ρύπανσης που συμβάλλουν στην αύξηση των ευαισθησιών του δέρματος και επιταχύνουν τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Συσφίγγει την εμφάνιση των πόρων, ελαττώνει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και συμβάλλει σε μία ορατά νεότερη επιδερμίδα. Το δέρμα είναι εξαιρετικά καθαρό και πιο δεκτικό στις θεραπείες με serum, αιθέρια έλαια και ενυδατικές κρέμες.

 

Δημιουργημένη αποκλειστικά για την Darphin, η υπερηχητική κεφαλή καθαρισμού κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μία κορυφαία τεχνολογία που ονομάζεται “tufting”. Η ειδική βούρτσα αποτελείται από 42,000 εύκαμπτες τρίχες με στιλβωμένες και στρογγυλεμένες γωνίες για να εξασφαλίζει απαλή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή στην επιδερμίδα/

 

Η ειδική υπερηχητική βούρτσα καθαρισμού αναπτύσσει ένα μοναδικό μηχανισμό: οι τρίχες πάλλονται σε μικροσκοπικές, οβάλ κινήσεις με ρυθμό ταλάντωσης τις 100 δονήσεις τι δευτερόλεπτο, για να εξασφαλίσουν τον τελειότερο καθαρισμό. Ανάμεσα στις τρίχες, υπάρχουν έξι πράσινες εξοχές , των οποίων οι δονήσεις είναι σχεδιασμένες για να μιμούνται το massage των «μαγικών δακτύλων» του Ινστιτούτου Darphin που ενισχύει την μικροκυκλοφορία.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

Προσφορά – Έκπτωση: 0%

  • Κατηγορίες προϊόντων